Narmedia

Nar Yazılım

Anasayfa Blog Stok Takip Programları

Stok Takip Programları

Stok Takip Programları

Üretim ve tüketim hacminin artması, ürün gamının yükselmesi, depo ve stok sisteminin gereksinimlerini şart hale getirmiştir. Kurumsal firmalar bilgisayar ve yazılım teknolojileri sayesinde ürünlerini veya şubelerini stok programları aracılığıyla takip etmekte, ürün adedini,  müşteriyi ve hangi ürünün  ne denli satıldığı fiyat bilgileri gibi bir çok işlemi sağlayabilmektedir.

Stok takip programları alım ve satım gerçekleştiren firmalarda kullanılmaktadır. Satın aldığı ürünleri stok için eklerken satış yaptığı ürünleri de stoktan düşmektedir. Kolay kullanımlı arayüze sahip hızlı çözüm üreten altyapı ile kullanılarak tüm işlemlerimizi kolaylaştırmaktadır.

Stok takip programları ile muhasebe ve hesap işlemlerinizi de sağlaya bilmektesiniz. Cari hesaplama, cari hareketlilik, cari gruplamalar ile bir çok işlemi sağlayabilirsiniz. Ayrıca şubeleriniz var veya şube oluşturmaya başlamışsanız stok takip programları ile şubelerinizin tüm stok ve cari işlemlerini yapabilir şubelerinizi yönetebilirsiniz.

Firmanızın geleceğe güvenle bakması, yeni hedef ve planlamalar ile yol haritasını belirlemesi, kurumsal bir yapıda ilerleyerek müşteri güven ve memnuniyetini sağlaması açısından stok takip yazılımları işletmenizin en önemli unsuru olacaktır.