Narmedia

Nar Yazılım

Anasayfa Blog Mobil Uygulama Yazılımı Yapan Firmalar

Mobil Uygulama Yazılımı Yapan Firmalar

Mobil Uygulama Yazılımı Yapan Firmalar

Mobil uygulama geliştirmek ve tam olarak ihtiyaca göre hizmeti sunmak oldukça tecrübe isteyen bir iştir. Mobil uygulama yazılımları tamamen alanında uzman kodlama bilgisine hakim kişiler tarafından geliştirilebilmektedir. Sizin bir projeniz oluşmuş ve bunun en uygun şekilde yazılıma dökülmesini istiyorsanız öncelikli olarak yapılması gereken işlemleri inceleyelim;

Doküman: Mobil uygulama yazılımı yapılacak projenin detaylarının tam olarak belirlenmiş olması gerekmektedir. Proje devam ederken sürekli yeni değişikliklerin istenmesi hem yazılımı yapanı hem de projenin yapısını olumsuz etkileyebilir. Bu nedenle öncelik olarak proje sahibi tarafından her türlü işlem için doküman hazırlanması gerekmektedir.

Tasarım: Proje sahibinin hazırladığı dökümanlar ile uygulama renklari uygulama içeriği ve uygulama hitap kitlesi baz alınarak tasarımcı tarafından hazırlanan mobil uygulama tasarımı. Tasarım çıktıktan sonra proje sahibi ile yapılacak istişare ve düzeltmeler sonucunda onay verildiği takdirde diğer aşama olan kodlama evresi.

Kodlama: Android ve ios platformlarda yer alacak olan mobil uygulama için bir çok kodlama programı bulunuyor. Bu alanda yazılımı yapacak olan uzman proje içeriğini inceleyerek hangi program dili ile yazılmasına karar vermektedir. Bu durum belli olduktan sonra aynı anda hem android hem ios için kodlamalar başlamaktadır. Projeler verilen süre içerisinden teslim edilmek üzere en uygun zamanlama ile hareket edilmelidir.

Mobil uygulama yazılım aşamaları bir ekip işidir. Başarı birlikte yapılan çalışma ile kazanılır. Ekibimizle sizlere hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz.

NarMedia