Narmedia

Nar Yazılım

Anasayfa Blog Mobil Uygulama Reklam Şirketleri

Mobil Uygulama Reklam Şirketleri

Mobil Uygulama Reklam Şirketleri

Mobil uygulama yazılımı ile geliştirdiğiniz projelerinizin playstore ve appstore da yayınladığınızda en önemli kısım uygulamanızın gelire dönüşmesi ve size kazanç sunmasıdır. Bu aşamada bir kaç yol devreye giriyor bunlardan birisi uygulama içi satın almalarla, uygulama içerisinde sattığınız ürün veya puanlardan gelir elde edebilirsiniz. Diğer bir yöntem olan ve en çok kullanılan kazanç yöntemi uygulamanıza reklam ajanslarından reklam almak ve yayınlamaktır.

Şimdi en popüler mobil uygulama reklam şirketlerini inceleyeceğiz;

ADMOB : Google’a bağlı olan şirket Admob bunların başında gelir. Admob geliştiriciye kolay kullanımlı bir arayüz sunarak hem tüm işlemleri yönetim panelinden yapmanızı kolaylaştırırken hem de tüm istatistik verilerini ayrıntılı olarak size sunar. En büyük özelliği, kullanıcıların platformlar arasında bağlantı kurmasını sağlayan yazılım geliştirme kiti (SDK) ‘dir. En sıkıntılı yönü ise müşteri hizmetlerine ulaşmaktır.

MEDİA.NET: Media.net Yahoo ve Bing tarafından desteklenen bir reklam sitesidir.Sitenizin görünümüne uygun özelleştirilmiş reklam çeşitleri sunar. Cep telefonu ve tablet kullanıcılarına da reklam hizmeti vardır.

AİRPUSH : Android tabanlı reklam hizmeti sunan en büyük reklam firmalarından bir tanesidir. Gliştiriciler için yüksek oranlar sunmaktadır. PUSH reklam teknolojisine sahiptir.

UNITY ADS : Çoğunlukla oyun geliştiriciler tarafından uygulamalarında reklam gösterimi için tercih edilir. Uygulamaya yüksek CPM öder. Android ve ios tabalı kullanılabilir. Tüm dünyaya hizmet vermektedir.

INMOBI : Video ve özel reklamlarla çok geniş bir reklam ağı sunmaktadır. Aldığınız reklamların sonuç ve oranlarını yansıtan gelişmiş yönetime sahiptir. Android ve ios platformlarına uygundur. Tüm dünyaya hizmet vermektedir.

STARTAPP : Dünyada ki en büyük reklam firmalarından biri olmaktadır. Reklam verenlerin kullanıcı profillerine ulaşmasına olanak sağlar. Kullanıcıların alan ve ilgilerini analiz etmede başarılı bir yol izlemektedir. Bu da geliştirici ve reklam verenlerin daha çok kazanması için bir yol sunmaktadır. Android ve ios platformlarına uygundur tüm dünyaya hizmet vermektedir.