Narmedia

Nar Yazılım

Anasayfa Blog Mlm Nedir?

Mlm Nedir?

Mlm Nedir?

MLM, Multi Level Marketing kelimelerinin kısaltmasıdır. Ağ pazarlama veya çok katlı pazarlama, şirketlerin kendi imkânları yerine bireylere imkân sağlayarak ürünlerini pazarlama yöntemidir. Ürünler direkt olarak alıcıya ulaşmaktadır distrübitör veya aracılar yoktur sadece ürünün satılmasına vesile olan kişi kar elde etmektedir.

Bir diğer anlamıda network maarketing olarak geçmektedir. Mlm veya network marketing sistemleri hızlı pazarlama yöntemi ile hareket etmektedir. Tüm kullanıcılar ve tüm bireyler birer satıcı olarak hizmet verebilmektedir. Mlm ile hem arz ve talebi arttırırken pazar payını büyütmek daha kolay başvurulan bir yöntemdir.

Günümüz ticaretinin artması ile rekabet, pazarlama veya tanıtım firmalar arasında en önemli mücadeleyi oluşturmaktadır. Mlm yazılımı ile pazarlama payını kullanan ticari faaliyetler daha hızlı bir artış göstermekte büyük ve güçlü firmalarla daha rahat mücadele ederken pazar payınıda büyütebilmektedir.

Bu avantaj sayesinde multi level marketing şirketlerle iş ortaklığı yapan bireyler standartların üzerinde kazançlarda elde edebilmektedir.