Narmedia

Nar Yazılım

Anasayfa Blog Konya Yazılım

Konya Yazılım

Konya Yazılım

Yazılım, değişik ve çeşitli görevler yapma amaçlı tasarlanmış elektronik aygıtların birbirleriyle haberleşebilmesini ve uyumunu sağlayan makine komutlarıdır.

Konya yazılım alanında oldukça faal çalışmalar yürüten 300 üzeri yazılım ve reklam firması bulunan şehirlerin başında gelmekte ve bir çok projeye ev sahipliği yapmaktadır. Yazılım Konya da her alana çalışma yürütülen, yapılan çalışmalarla da tüm Türkiye’ye hitap eden önemli bir ilimizdir. Konya da birden fazla sanayinin bulunması, otomotiv sektörü gibi bir çok alanda öncü olması, ihracat alanının genişliği yazılım ve reklam faaliyetlerinin de artmasına katkı sağlamıştır.

Gelişmiş şehirlerden birisi olan Konya, Türkiye’nin konum olarak da avantajlarını barındırmaktadır. Tüm illere yakınlığı hızlı tren ve ulaşımın uygun olması her il’e hizmet vermesine olanak sağlayarak Türkiye’nin her yerinden girişimcilerin gözdesi konumundadır. Girişimcilerin tercihlerinden bir diğeri de yapılan çalışmaların tamamının logo, web tasarım, kurumsal kimlik , web site , mobil uyumlu çalışmalar, mobil uygulama yazılımı , reklam gibi hiçbir şekilde başka bir kuruma ihtiyaç duymadan tek bir yerden hazırlanarak tamamlanmasına olanak sağladığı gibi maliyetlerin de diğer illerden daha uygun ve girişimci için tercih edilmesi yüksek örneklerle dolu olmasıdır.