Narmedia

Nar Yazılım

Anasayfa Blog Kazandıran Mobil Uygulama Yazılımı

Kazandıran Mobil Uygulama Yazılımı

Kazandıran Mobil Uygulama Yazılımı

Mobil uygulamalar geliştiriciler ve girişimciler için son zamanların en popüler alanıdır. Mobil uygulamalar ile milyonlarca insana ulaşabilir en çok kullandıkları akıllı telefonları ile gelir sağlayabilirsiniz. Mobil uygulama alanında binlerce kategoride uygulamalar bulunmaktadır bunlar eğlence, sosyal, bilgilendirme, kurumsal, eğitim, kazanç gibi amaçlarla kişilerin ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

Mobil uygulama yazılımında gelir elde etmekte uygulama içi ödeme almak, uygulamanızı ücretli satmak veya uygulamanızda mobil reklam gösterimi sağlayarak mümkündür. Kazanç uygulamada bulunan kullanıcı sayısına ve reklam aldığınız ajansa göre değişmektedir. Ödeme şartları reklam ajanslarının planlarına göre değişebilmekte 30 ile 45 gün içerisinde ödemeler yapmaktadır.

Uygulamanızın popüler olması indirilmesi kullanıcı ihtiyaçlarını karşılaması ve mamnuniyetle başkalarına önermesi ile hızlı bir şekilde yayılabilir. Bu süreçlerin yaşanması için uygulamanızın ilk etabda sizin verdiğiniz reklamlarla kullanıcıyla tanışması gerekmektedir.

Kullanıcıya gelir sunan mobil uygulamalarda hızlı bir şekilde kullanıcılar arasında yayılmasını ve talep görmesini sağlamak içindir. Bu durumda uygulama sahibi kullanıcılara görevleri karşılığında hediyeler veya gelirler sunmakta ve kullanıcıyı uygulamada tutarak başkalarına önermesini sağlamaktadır.Örnek verecek olursak goldday, çözkap, çevir kazan,  sobe mobil uygulama , indir kazan sobe app , cevapla kazan, yarış kazan gibi yüzlercesini gösterebiliriz.

Mobil uygulama projenizi destekleyecek içeriklerle yeni fikirlerle güncel tutmanız önemlidir. Kullanıcılara sunacağınız belli periyodlarda olacak yenilikler memnuniyeti arttırmada katkı sağlayacaktır.

Başarılar dileriz. NarMedia