Narmedia

Nar Yazılım

Anasayfa Blog Kazanan Network Marketing Şirketleri

Kazanan Network Marketing Şirketleri

Kazanan Network Marketing Şirketleri

Yeni ve hızla yayılan pazarlama stratejisi konumunda network marketing büyük bir ilgi görmektedir. Bu sistem ile aracı distrübitörler olmadan kendi üye ve bayileri aracılığıyla ürünlerini pazarlayan firmlar kazanç sağlarken hızlı bir şekilde yayılma da sağlamaktadır.

Network marketing şirketleri talep gören ürünler, doğru bir üye kazancı, talebi karşılayacak ekip ve çalışan bir network marketing yazılımı ile kullanıcıyı memnun edebilir hızlı bir şekilde kazancıını arttırabilmektedir.

Şimdi yüksek kazançlara ulaşmış firmalara göz atalım;

  1. Amway: ABD merkezli kozmetik ve kişisel bakım firması. 2017 yılı geliri 9 milyar dolar. Türkiye’de geçen yıl 180 milyon lira satış elde etti.
  2. Avon: 1886’da kurulan kozmetik – kişisel bakım şirketi Avon bugün dünyada 6 milyondan fazla bağımsız satış temsilcisine sahip. Avon, 2017 yılında 6 milyar dolarlık satış rakamı elde etti.
  3. Herbalife: 1980’da ABD’de kurulan beslenme ve takviye ürünleri satan Herbalife, Network Marketing yani doğrudan satış şirketleri arasında son yılların en büyük büyümesini elde etti. Geçen yıl satış rakamı 5 milyar dolar.
  4. Vorwerk: Alman merkezli elektrikli ev aletleri satan Network Marketin firması olan Vorwerk’in geçen yıl satış rakamı 4 milyar dolar.
  5. Mar Kay: Almanya’da kurulan kozmetik firması olan Mar Kay, Network Marketin aracılığıyla geçen yıl 4 milyar dolar satış elde etmeyi başardı.
  6. Infinitus: Çin merkezli parfüm şirketi. Satış 3.4 milyar dolar.
  7. Perfect100: Çin merkezli besin takviye şirketi. Geçen yıl doğrudan satış ile 3 milyar dolar ciro elde etti.
  8. Tupperware: ABD Merkezli küçük ev aletleri şirketi olan Tupperware’nin doğrudan satış hasılatı 2.2 milyar dolar.
  9. Nu Skin: ABD Merkezli kozmetik firması. Türkiye faaliyetlerini durduran şirket geçen yıl 2 milyar dolar ciro elde etti.
  10. JoyMain: Çin merkezli Network Marketin firması. Türkiye’de bulunmuyor. Geçen yıl toplam satışı 1.4 milyar dolar.

 Bu şiketlerin gelirleri ciddi manada yüksek ve gün geçtikçe kazanç payını arttırmaktadır. Belirttiğimiz gibi kaliteli işler doğru ticaret ile network marketing sistemleri başarıya ulaşacaktır. Burada insanlar ürünlerini şirketlerden değil kişilerden satın alırlar.