Narmedia

Nar Yazılım

Anasayfa Blog Girişimcilik ve Kurumsal Kimlik

Girişimcilik ve Kurumsal Kimlik

Girişimcilik ve Kurumsal Kimlik

Girişimci; ticaret, sanayi veya yazılım alanlarında sermaye koyarak bir işi yapmaya girişen, kâr amacıyla riski üzerine alan kişidir. Girişimci mal ve hizmet üretebilmek için bütün üretim öğelerini en iyi koşullarda bir araya getirir.

Yazılım sektörü tamamen girişimci için en temel alanı oluşturan ve günümüzün olmazsa olmazı diyebiliriz. Hangi işe yöneleceğinizin bir önemi yok eğer bir girişime başladıysanız bunu yazılım ve tasarım faaliyetleriyle taçlandırmanız gerekmektedir. Ticari bir faaliyet içerisinde web siteniz, kartvizit, broşür veya logo size kurumsallık katmanız için gereken bir çok şey hatta girişimizniz başarılı olması için en önemli etken diyebiliriz.

Özellikle bulunduğumuz çağda girişimlerin çoğunluğu yazılım üzerine olmaktadır. Yeni geliştirilen mobil uygulama yazılımı, oyunlar, bayilik sistemleri, network marketing yazılımı veya e-ticaret sistemleri hepsi birer girişimcilik örneğidir. Bu gün hangi sektörde bir iş kurcaksanız mutlaka kurumsal kimlik için planınızı yapmanızı öneririz.

Başarılar.