Narmedia

Nar Yazılım

Anasayfa Blog Bitcoin ve Network Marketing

Bitcoin ve Network Marketing

Bitcoin ve Network Marketing

Bitcoin herhangi bir merkez bankası, resmi kuruluş, vs. ile ilişiği olmayan elektronik bir para birimidir. Virgülden sonra 100-milyonuncu basamağa kadar birimlere ayrılabilir. Ayrıca Derin Ağ’da en çok kullanılan para birimidir.

Bitcoin’in Network Marketing ile ilişkilendirilmesi yanlış kullanımından kaynaklı ve bitcoinin anonim olmasından dolayıdır. Bitcoin hakkında henüz bir denetim ve resmi yasa tam olarak bulunmadığından denetlenmesi mümkün olmayan bir sanal para birimi durumundadır. Bu durum suistimal edilerek kötüye kullanımı arttırmakta ve bir çok yanlış sistemin oluşmasına zemin hazırlamaktadır.

Network marketing ve bitcoin ayrı kulvarlarda olduğunu unutmamak gereklidir. Sadece kullanım alanlarına dikkat ederek işlemlerde bulunmak yapılacak ticareti anlamak ve neden bitcoin ile network olduğunu sorgulamak her zaman mantıkla yaklaşmanız faydalı olacaktır.

Network Marketing yazılımı sistemlerin pazarlama hacimlerini arttırmak yeni strateji ile kullanıcı potansiyeli ve sürümden elde edilebilecek karı yükseltmeyi hedeflemektedir. Network marketing doğru tasarlandığında yapılan faaliyet alanlarının doğru hazırlandığında kazançlı bir ticari faaliyet olmaktadır. Bunun bir çok örneği de mevcuttur.