Narmedia

Nar Yazılım

Anasayfa Blog Türkiye’deki En Başarılı E-ticaret Siteleri

Türkiye’deki En Başarılı E-ticaret Siteleri

Türkiye’deki En Başarılı E-ticaret Siteleri

1.HepsiBurada

Hepsiburada.com, 1998 yılından beri faaliyette olan, yalnızca İnternet üzerinden hizmet veren alışveriş sitesi. 2011, 2012 ve 2013 yıllarında Türkiye’nin en sevilen markası, 2013 yılında ise Yılın E-ticaret Sitesi seçilmiştir.

2.GittiGidiyor

5 Şubat 2001 tarihinde yayına başlayan GittiGidiyor.com, alıcılarla satıcıları buluşturan bir e-ticaret sitesi yaratmak üzere yola çıkan Serkan Borançılı, Burak Divanlıoğlu ve Tolga Kabataş tarafından kuruldu.

3.N11

n11.com, Türkiye’de faaliyet gösteren ve İnternet aracılığıyla işletmeden tüketiciye satış hizmeti sağlayan bir açık pazar e-ticaret platformu. Mart 2013’te Doğuş Planet tarafından kuruldu.

4.Sahibinden

sahibinden.com, gayrimenkul, vasıta, alışveriş ürünleri ve hizmetler gibi birçok kategoride ilan ve e-ticaret işlemlerinin yapıldığı online bir platformdur. Üyelik ve ilan listelemek ücretsizdir.

5.YemekSepeti

Yemeksepeti.com, Türkiye’de hizmet veren çevrimiçi yemek sipariş sitesidir. Türkiye’de 64 şehirde ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde hizmet vermektedir. Kullanıcılar, yemeksepeti.com ile anlaşmalı olan 11,000’den fazla restoranın en son menülerine ulaşarak, hiçbir ekstra ücret vermeden yemek siparişi verebilirler. 

6.Trendyol

Trendyol Grup, Türkiye’de moda e-ticaret sektöründeki alışveriş sitesidir. Trendyol Grup markaları arasında Trendyol.com, Modagram.com ve Milla by trendyol bulunur.

7.EtsTur

Ets Ersoy Turistik Servisleri AŞ markası olan Etstur, İstanbul, Kadıköy merkezli bir sehayat tatil acentesi ve tur operatörüdür. 48 şehirde bulunan 130’dan fazla acentenin yanı sıra, web sitesi, mobil uygulama ve çağrı merkezi aracılığı ile ürünlerine her yerden ulaşım sağlayan marka, Acente – Ulaşım – Rehberlik 

8.Migros Sanal Market

Türkiye’nin ilk sanal market uygulaması olan ve 1997 yılından bu yana, müşterilerin bir Migros mağazasında bulabilecekleri tüm ürünleri kapıda teslim hizmeti ile sunan Migros Sanal Market, Türkiye’nin uygulamalarında öncü, pazarı geliştiren, en büyük ve yaygın gıda e-ticaret sitesidir. Migros Sanal Market’ten Migros mağazalarında satılan tüm ürünler, Migros mağazaları ile aynı fiyat ve avantajlarla 7 gün 24 saat boyunca internet üzerinden sipariş edilebilmektedir.

9.Amway

Amway, uluslararası alanda sağlık, güzellik, ev bakımı ve ev teknolojileri gibi müşterilerine ürün çeşitliliği sağlayan bir doğrudan satış şirketidir. 1959 yılında Jay Van Andel ve Richard DeVos tarafından kurulmuştur.

10.Grupanya

Grupanya, işletmelerden başka yerde bulamayacağınız indirimleri sizin için alır ve sizlere her gün farklı bir fırsat sunar. Yeterli sayıda insanın fırsatı satın almasıyla fırsat aktif hale gelir. … Şehri keşfetmenin en eğlenceli yollarından birisidir.