Narmedia

Nar Yazılım

Anasayfa Blog Konya Yazılım Şirketleri

Konya Yazılım Şirketleri

Konya Yazılım Şirketleri
Ülkemiz yazılım ve tasarım faaliyetleri alanında dünya standartlarında gelişmiş bir konuma sahiptir. Bu başarı bulunduğumuz konum, ülke düzeyi, kullanılan alfabe gibi bir çok etkenle açıklanabilir. Türkiye de binlerce yazılım şirketi bulunmakta ve bir çok faaliyet gerçekleştirmektedir. Ülkemizde bulunan teşvikler ile de yazılım alanına bir çok katkı sunulmuş ve desteklenmesi sağlanmıştır.
Konya yazılım alanında başarılı ilerleyişi ile Türkiye’nin her iline yazılım sunmaktadır. İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Bursa veya Eskişehir gibi bir çok proje için Konya’yı ziyaret eden binlerce girişimci yıl içerisinde seyahatlerini gerçekleştirmektedir. Faatliyetler arasında danışmanlık, tasarım, yazılım, reklam, sosyal medya gibi desteklerin sunulduğu Konya büyük ölçüde Türkiye’nin yazılım ihtiyacına cevap vermektedir.
Yurt içi yaptığı çalışmalar dışında sanayisi oldukça gelişmiş olan Konya da bir çok dış ticaret faaliyetlerinin web yazılım girişimleri ile ihracat alanında da hızla büyümekte ve Dünya çapında oluşturulan markalaşmaya doğru ilerlemektedir.