Narmedia

Nar Yazılım

Anasayfa Blog Artırılmış Gerçeklik Yazılımı

Artırılmış Gerçeklik Yazılımı

Artırılmış Gerçeklik Yazılımı

Çağımızın hızla ilerlediği teknolojik gelişmelerin katlanarak devam ettiği günümüzde yazılımsal faaliyetler ile şaşırtan yenilikte bir çok girişim bir çok faaliyet hayata geçmektedir. Artırılmış gerçeklikde bunlarda birisi olarak başlamış ve çok daha hızlı bir şekilde gelişerek devam etmektedir.

Öncelikle artırılmış gerçeklik ne demektir onu inceleyelim; Artırılmış gerçeklik, gerçek dünyadaki çevrenin ve içindekilerin, bilgisayar tarafından üretilen; ses, görüntü, grafik ve GPS verileriyle zenginleştirilerek meydana getirilen canlı veya dolaylı fiziksel görünümüdür. Bu kavram kısaca gerçekliğin bilgisayar tarafından değiştirilmesi ve artırılması anlamına gelmektedir.

Artırılmış gerçeklik yazılımı şuan tüm sektörler, tüm ticari faaliyetler ile uyumlu hale gelmeye başlayarak mobil uygulama yazılımı alanının gücü ile eğitim, bilim, oyun, restaurant, giyim, turizm, eğlence vb. bir çok alanda hizmet vermeye hazır bulunmaktadır. Artırılmış gerçeklik ile projenizde hedeflediğinizden çok daha fazlasına ulaşabilirsiniz. Projelerinizde iyi bir grafiker 2d ve 3d çizimler doğru proje yapısı ve gps analizi, başarılı bir yazılım ile alacağınız sonuç hitap kitlenizi ve proje büyüklüğünü sağlamanıza katkı sağlayacaktır.

Geleceğin projelerinin öncülerinden olacağı kaçınılmaz bir gerçek olan arttırılmış gerçeklik yazılımları hayatımıza bir renk katmaya şimdiden başlamıştır.

Başarılar dileriz.